عضويت سريع
شناسه :
نام اصلي:
ايميل:
تايپ مجدد:
گذرواژه:
تايپ مجدد:
 
ارسال مطلب
مطالب خود را جهت انتشار در سایت ممسنی ارسال نمائید
تبلیغات
آمار بازدید
سایت شهرستان ممسنی: جمعیت و اطلاعات شهر

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]




منطقه ممسنی طبق تقسیمات سیاسی سال 1317 در ایران تحت عنوان دهستانهای  ممسنی ، ماهور میلاتی ، دشمن زیاری و جاوید ممسنی جزو شهرستان کازرون بوده است.

در 24 دی ماه 1340 تقسیمات سیاسی ایران در مورد  ممسنی تغییر می کند و ممسنی تحت عنوان شهرستان ممسنی در می آید و دارای دو بخش حومه و بابا منیر (ماهور میلاتی ) می گردد.

جمعه، 3 مهر ماه ، 1388
بازديد:380 بار

جمعیت

همان طوری که همگان اطلاع  دارند نخستین سرشماری ایران در سال 1318 خورشیدی انجام می گیرد  که از   نتایج آن ، جمعیت  ممسنی که در آن زمان به صورت دهستان، آن هم جزو  شهرستان کازرون بوده است،اطلاعی در دست نیست زیرا در ارقام منتشره از این سرشماری فقط نقاط بیشتر از دو هزار نفر را مشخص کرده است  و بنابراین  در  شهرستان کازرون تنها شهر کازرون و  دوان بیشتر از دو هزار نفر جمعیت داشته اند.

تنها اطلاعاتی که از سرشماری 1318  دهستان ممسنی (از شهرستان کازرون )در دست می باشد آن است که در ممسنی تعداد 10 دبستان (ممسنی8،ماهور میلاتی2)   15مکتب خانه (ممسنی 12،ماهور میلاتی3) و یک کارخانه پنبه پاک کنی وجود داشته است.

جمعه، 3 مهر ماه ، 1388
بازديد:656 بار
منو کاربردی
انجمن گفتگوی نورآباد ممسنی
آلبوم عکس
عضویت
آمار کاربران
پیغام کوتاه
ارشيو پيغام کوتاه   

 

نظرسنجی

چه نوع مطالبی را بیشتر می پسندید؟

عکس
خبر
انتقاد
موزیک
ویدیو
گفتگو
مقاله
مطالب گذشته
این بلوک در حال حاضر فاقد محتوی می باشد .